Slotenmakers

ID-100206769Kies voor een goede beveiliging van uw huis

 

Om de kans op een inbraak in uw woning zo klein mogelijk te houden, is het van groot belang om uw woning op de juiste manier te beveiligen. Veel mensen denken dat goede sloten voldoende is om inbrekers buiten de deur te houden, maar wist u dat het nog veel uitgebreider kan? Maak bijvoorbeeld gebruik van losse beveiligingscomponenten als een bewegingssensor of een elektronische camera! Wij spraken met een bedrijf uit Breda over de mogelijkheden om woningen op een zo goed mogelijke manier te beveiligen tegen het gevaar van inbrekers. Er is meer mogelijk, dan u wellicht had gedacht!

 

Woningen beveiligen door slotenmakers

 

Een goede beveiliging van uw woning begint uiteraard wel met het kiezen van de juiste sloten, het liefste cilindersloten. Cilindersloten zitten in uw deurpost verwerkt, zodat het een inbreker veel moeite kost om deze open te breken. Dit is echter het begin! Naast de juiste sloten kunt u de beveiliging van uw woning uitbreiden met losse beveiligingscomponenten. Deze kunt u zelf aanschaffen bij een hobby- of bouwwinkel, maar ook laten installeren door een beveiligingsbedrijf of een slotenmaker bij u in de buurt. Het voordeel van de producten van een beveiligingsbedrijf of slotenmaker, is dat deze producten zijn voorzien van het keurmerk PKVW. Dit houdt in dat de producten voldoen aan de strenge eisen van de politie.

 

Goede voorbeelden van beveiligingscomponenten die geschikt zijn voor het gebruik in uw woning, zijn elektronische camera’s, bewegingssensoren en magneetcontacten. Zeker de bewegingssensoren en elektronische camera’s worden al veel gebruikt. Het voordeel van magneetcontacten, is dat u deze niet ziet. Ze zitten namelijk op uw deur en deurpost, waardoor ze minder opvallen dan bewegingssensoren of camera’s. Een slotenmaker kan u meer vertellen over de mogelijkheden van losse beveiligingscomponenten en de manieren om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen.