Verbouw

Naast complete nieuwbouw realiseren wij dakopbouwen, dakkapellen, aanbouwen en serres. Werkzaamheden die een stuk nieuwbouw aan uw woning of bedrijfspand betekenen, maar die wel tijdens bewoning of werk uitgevoerd worden. Wij houden dan ook rekening met de leefbaarheid en of de dagelijkse werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Wij beperken de overlast tijdens de uitvoering tot een minimum. Een goede service is immers een stokpaardje van ons!

Dakkapel

Dakkapellen kunnen vooraf geprefabriceerd geleverd worden. De kans op lekkage is hiermee zo goed als uitgesloten. Ook het transport van materialen door uw woning of bedrijf is niet langer nodig. De duur van de werkzaamheden ter plaatse kan Holland Installatie Bouw hierdoor inkorten van enkele weken tot slechts één of twee dagen.

Aanbouw/dakopbouw/serres

Tijdens het realiseren van een aanbouw of dakopbouw concentreren wij ons bij de start van de bouw op de werkzaamheden buiten. Pas als de buitenschil waterdicht is, starten de binnenwerkzaamheden. Bij de realisatie van een aanbouw plaatsen wij een tijdelijk stofschot. Dit voorkomt overlast, ten gunste van uw woongenot en de voortgang van het werk.

Verbouw

Onder verbouw verstaan wij werkzaamheden die variëren van complete interne verbouwingen, keukens, badkamers tot het verbouwen van tioletten van uw woning of bedrijfspand.
Holland Installatie Bouw voert praktisch alle werkzaamheden buitenshuis uit in eigen beheer. Door onze vakkennis op het gebied van dakwerk en geveltechniek zijn wij in staat het complete project voor u te realiseren, waar andere bedrijven derde partijen moeten inschakelen.

Meubels

Om het helemaal af te maken maakt u gebruik van design meubels. Bij www.Nieuwedesignmeubels.nl vindt u een overzicht van de goedkoopste design meubels.